Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Χαλκίδα: Την έσπασε στο ξύλο γιατί ξέχασε να αγοράσει ψωμί – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του newsit.gr από την κακοποίησή της

Χαλκίδα: Την έσπασε στο ξύλο γιατί ξέχασε να αγοράσει ψωμί – Σοκάρουν οι φωτογραφίες του newsit.gr από την κακοποίησή της

«Μου έριχνε γροθιές και μου χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο» (!) ανέφερε στην κατάθεσή της η νοσηλεύτρια στη Χαλκίδα. Η 55χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 56χρονο σύζυγό της.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr., της 55χρονης νοσηλεύτριας στη Χαλκίδα από τα βάναυσα χτυπήματα από τα χέρια του 56χρονου συντρόφου της σοκάρουν.

Η μητέρα των δύο παιδιών είχε πέσει πολλές φορές θύμα, ενδοοικογενειακής βίας, με την τελευταία από αυτές να σημειώνεται το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια ξέχασε να φέρει ψωμί.

Ο 56χρονος άρχισε τότε να τη χτυπά με δύναμη και η γυναίκα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι:

Άρχισα να ζαλίζομαι και αισθανόμουν ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου. Ούρλιαζα, ήμουν σε σοκ αλλά αντί να πέσω κάτω, σήκωσα το κεφάλι με περηφάνια και σκέφτηκα ότι αυτή τη φορά όλα θα τελειώσουν, θα τον καταγγείλω, τονίζει η ίδια.

Στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα έζησε από τον βίαιο σύζυγό της, τα περασμένα χρόνια.

Με έχει κυνηγήσει μέχρι και με το τσεκούρι. Μια άλλη φορά με τύλιξε με το καλώδιο του τηλεφώνου και μπήκε στη μέση το ανήλικο παιδί μας και του φώναζε να σταματήσει γιατί θα με πνίξει. Εκείνη τη στιγμή το έβγαλε έξω από το σπίτι και του είπε ότι θα μείνεις έξω για να μη δεις τα αίματα.

Βίαιος από την αρχή

Το ζευγάρι είναι 27χρόνια μαζί και η συμπεριφορά του άντρα ήταν κακοποιητική σχεδόν από την αρχή.

Ο 56χρονος δε δίσταζε ακόμη και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους να φέρεται κακοποιητικά προς τη μάνα τους.

Κάποια στιγμή είχε χαλάσει το ψυγείο και με θεώρησε υπεύθυνη γι’ αυτό. Τότε πήρε το μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και την κάλεσε να έρθει μέσα για να δει πως θα με σκοτώνει!

Εγώ μπήκα μπροστά να προστατέψω το παιδί και τότε άρχισε να με χτυπάει πάλι, αναφέρει στην κατάθεσή της η άτυχη 55χρονη από τη Χαλκίδα.

Τελικά ο κόμπος έφτασε στο χτένι πριν δύο μέρες όταν η γυναίκα είχε ξεχάσει να φέρει ψωμί στο σπίτι και αυτό στάθηκε να είναι ικανό ως αφορμή και να εξοργίσει για άλλη μια φορά τον άντρα της.

Φώναζε και τον ρώτησα γιατί κάνει έτσι και τότε μου έπιασε το αριστερό χέρι και με τα δύο του χέρια, το έστριψε και το γύρισε πίσω από την πλάτη μου, κάνοντάς μου λαβή. Ταυτόχρονα με έπιασε από το λαιμό και με κόλλησε σε μια ντουλάπα και μου έλεγε ”θα σου στρίψω το κεφάλι”», αναφέρει η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Η δικηγόρος του θύματος Μαρία Καρλή δηλώνει στο newsit.gr:

«Η γυναίκα είναι υπό καθεστώς φόβου. Προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της και η τιμωρία του δράστη για όλη την κακοποίηση που έχει βιώσει όλα αυτά τα χρόνια. Επιτέλους βλέπουμε τις γυναίκες να μιλάνε και οι τρομακτικές ιστορίες που εκτυλίσσονται επί χρόνια μέσα στις κλειστές πόρτες των οικογενειών να παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης», τονίζει, καταλήγοντας, η κ. Καρλή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις