Πέμπτη, 5 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με οδηγό ΚΤΕΛ που «σκρολάρει» στο τιμόνι – «Ευχόμουν να αφήσει το κινητό» λέει επιβάτης

Καρδίτσα: Βίντεο ντοκουμέντο με οδηγό ΚΤΕΛ που «σκρολάρει» στο τιμόνι – «Ευχόμουν να αφήσει το κινητό» λέει επιβάτης
iStock

Με το κινητό στο χέρι του οδηγούσε ένας οδηγός ΚΤΕΛ του νομού Καρδίτσας, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να ρίχνει ματιές στο δρόμο όσο «χαζεύει» στο Instagram.

Σοκ προκαλούν τα πλάνα του αποκλειστικού βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Live News σήμερα Πέμπτη (05.09.2024), στα οποία φαίνεται ο οδηγός του ΚΤΕΛ Καρδίτσας να βλέπει stories και να σκρολάρει στην αρχική σελίδα του Instagram όσο οδηγεί το λεωφορείο.

Η ταχύτητα του λεωφορείου, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, είναι μεγάλη, και ο κίνδυνος για οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα καραδοκεί. Ο ίδιος ωστόσο, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της πράξης του και να συνεχίζει ακάθεκτος.

Ένας επιβάτης που καθόταν στις πρώτες θέσεις του λεωφορείου και κατέγραψε αυτές τις σκηνές, μίλησε στο Live News και περιέγραψε όλα όσα είδε να συμβαίνουν μπροστά του.

«Κάπνισε μισό πακέτο μέχρι την Καρδίτσα. Τον καφέ εντάξει, όλοι πίνουν καφέ μέσα στα ΚΤΕΛ από όσο είδα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πια άρχισε να σερφάρει μέσα στο κινητό».

Φαίνεται και το κοντέρ του λεωφορείου που δείχνει πάνω από 100 χλμ. την ώρα κι αμέσως μετά ότι βρίσκεται επί της εθνικής οδού, με κατεύθυνση προς Άγιο Κωνσταντίνο και Λαμία.

Σε δηλώσεις του ο ίδιος επιβάτης είπε: «Βγήκε στην Εθνική και πήγαινε “καρφωμένος” σε όλη τη διαδρομή τα μεγάλα οχήματα κοντράρονται μεταξύ τους. Παρακαλούσα να ανάψει τσιγάρο τουλάχιστον για να αφήσει το κινητό. Ο άνθρωπος πήγαινε και με 110 χλμ. Φαινόταν από την αρχή το ταξίδι ότι ήταν προβληματικό».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Έτσι πήγαινε σε όλη τη διαδρομή, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Ο άνθρωπος σκρόλαρε και μάλιστα προσπαθούσε να συνδέσει τα καλώδια του φορτιστή γιατί έπεφτε και η μπαταρία του κινητού».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις