Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν ήξερε κανείς ότι προσπαθούσα να μείνω έγκυος»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν ήξερε κανείς ότι προσπαθούσα να μείνω έγκυος»

«Η μητέρα μου δεν το ήξερε, δεν ήξερε ότι κάθε φορά η κόρη της προσπαθούσε», ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε για να γίνει μητέρα.

«Δεν είχα εκδηλώσει την επιθυμία, αλλά το προσπαθούσα. Το ήθελα και το προσπαθήσαμε πολύ. Το ένιωθα ότι θα γίνει όταν μου το είπανε. Μπορεί να είναι κι η επιθυμία. Για την προσπάθεια τι να πω; Ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος; Δεν το ήξερε κανείς. Μόνο εγώ κι εκείνον που τον ενδιέφερε.

Μπορεί, αν το ήξερε η μαμά μου, να μου έβαζε μία αγωνία κι ένας άγχος παραπάνω κι ότι κάθε φορά απογοητεύω ένα εξτρά άτομο, ενώ ήταν κάτι εντελώς δικό μου και θα μπορούσε να μην έχει συμβεί. Οι άλλοι σου ασκούνε μία πίεση ότι πρέπει σώνει και καλά να τα καταφέρεις. Ίσως υποσυνείδητα να ήτα κι αυτός ο λόγος που δεν το έλεγα» ανέφερε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Οι πρώτοι άνθρωποι που ειδοποίησα ήταν η μαμά μου κι ο αδερφός μου. Η μαμά μου δεν το ήξερε, δεν ήξερε ότι κάθε φορά η κόρη της προσπαθούσε. Χάρηκε πάρα πολύ. Έχει τέσσερα εγγόνια από τον αδερφό μου και δεν είναι η πιεστική μαμά που λέει πότε θα μου κάνεις εγγόνι. Ήξερε ότι κι εγώ είμαι ελεύθερο πνεύμα και ότι με ευχαριστούσαν κι άλλα πράγματα. Δεν είναι η παραδοσιακή μαμά» πρόσθεσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις