Παρασκευή, 6 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αγία Παρασκευή: Η στιγμή που αυτοκίνητο χτύπησε τον μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Μεσογείων

Αγία Παρασκευή:  Η στιγμή που αυτοκίνητο χτύπησε τον μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Μεσογείων

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04.09.2024) στη Λεωφόρο Μεσογείων στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που αυτοκίνητο ρίχνει μοτοσικλετιστή στην άσφαλτο.

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Μεσογείων κατέγραψαν την στιγμή του τροχαίου, όπου ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτοξεύτηκε από την μηχανή του και έπεσε στο δρόμο κρατώντας το κεφάλι του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τον άντρα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο σημείο της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα πλάνα, ο οδηγός της μηχανής δεν φορούσε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός. 

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 22:00 χτες το βράδυ. Κόσμος μαζεύτηκε άμεσα στο σημείο ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό της μοτοσικλέτας και στη συνέχεια τον πήγαν στο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.

Οι αρχές εντόπισαν προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις