Παρασκευή, 6 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Πιερία: Εξαφάνιση 58χρονου από τη Λεπτοκαρυά – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Πιερία: Εξαφάνιση 58χρονου από τη Λεπτοκαρυά – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Την εξαφάνιση ενός 58χρονου από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού», με σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη (05.09.2024).

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση του άνδρα αναφέρει ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας χάθηκαν τα ίχνη του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα, 58 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα και «προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο».

Ο Κωνσταντίνος Σιαμήτρας έχει ύψος 1,85 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και σαγιονάρες.

Επίσης, έχει ένα τατουάζ αετού στο αριστερό του μπράτσο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις