Παρασκευή, 6 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Λαμία: 4χρονος χτύπησε πολύ σοβαρά σε κορμό δέντρου

Λαμία: 4χρονος χτύπησε πολύ σοβαρά σε κορμό δέντρου
ΦΩΤΟ αρχείου (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ένα αγοράκι 4 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι σε ορεινή περιοχή της Παύλιανης Φθιώτιδας. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε σε κορμό δέντρου και αργότερα διασωληνώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το 4χρονο παιδάκι θα διακομιστεί διασωληνωμένο, συνοδεία αναισθησιολόγου της ΜΕΘ, σε ειδικό εξειδικευμένο νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (05.09.2024).

Αρχικά, οι γονείς του μικρού αγοριού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ζήτησαν επειγόντως ασθενοφόρο στην Παύλιανη, λέγοντας ότι κατεβαίνουν με το δικό τους αυτοκίνητο από το βουνό, έχοντας μέσα το παιδί τραυματισμένο πολύ σοβαρά έπειτα από χτύπημα στον κορμό ενός δέντρου.

Αμέσως ξεκίνησε ένα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ένα άλλο από τη Λαμία.

Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμφίκλειας συνάντησε το αυτοκίνητο των γονιών κοντά στο χωριό Οίτη, όμως δεν παρέλαβε το παιδί γιατί εκείνη τη στιγμή έπαθε λάστιχο. Η γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο μπήκε στο αυτοκίνητο των γονιών για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 4χρονο που ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Στο ύψος της διασταύρωσης του Σκαμνού συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που ερχόταν από τη Λαμία και το οποίο παρέλαβε το παιδάκι για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή.

Προσπάθησαν, μάλιστα, να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να διακομιστεί με ασφάλεια στην Αθήνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις