Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

East of Eden: Ριμέικ στο Netflix βασισμένο στην ταινία του 1955

East of Eden: Ριμέικ στο Netflix βασισμένο στην ταινία του 1955

To Netflix ετοιμάζει ριμέικ του διάσημου μυθιστορήματος «East Of Eden» και οι συζητήσεις με ηθοποιούς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Για την πολυαναμενόμενη μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος «East Of Eden» στο Netflix φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις ο Κρίστοφερ μποτ (Christopher Abbott), όπως έμαθε το Deadline. H Φλόρενς Πιου (Florence Pugh) ηγείται του κάστ, ενώ θα είναι επίσης συμπαραγωγός μαζί με την εταιρεία Anonymous Content και την Ζόι Καζάν (Zoe Kazan), η οποία έγραψε το σενάριο.

Το Deadline έφερε για πρώτη φορά την είδηση όταν το 2022 η πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα μέσα σε ένα «πόλεμο» προσφορών. Σημειώνεται ότι ο παππούς της σεναριογράφου, Ελία Καζάν (Elia Kazan), σκηνοθέτησε την ταινία του 1955 για την Warner Bros που είχε ως επίκεντρο την οικογένεια Trask, με τον Τζέιμς Ντιν (James Dean) στο μεγάλο κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άμποτ -αν ευοδωθούν οι συζητήσεις- θα έχει τον ρόλο του θρυλικού ηθοποιού. Η Πιου θα υποδυθεί την αντιηρωίδα Cathy Ames, τον ρόλο της Τζο Βαν Φλιτ (Jo Van Fleet) στην ταινία που της χάρισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

«Ερωτεύτηκα το “Ανατολικά της Εδέμ” όταν το διάβασα για πρώτη φορά, στην εφηβεία μου. Έκτοτε, η διασκευή του μυθιστορήματος του Τζον Στάινμπεκ η μεγάλη, εκτεταμένη, ολότητα τριών γενεών του, ήταν το όνειρό μου», ανέφερε σε δήλωσή της η Καζάν σύμφωνα με το IndieWire.

«Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήθελα να αναδείξω πλήρως την εκπληκτική, μοναδική αντιηρωίδα του μυθιστορήματος, την Cathy Ames. Η Φλόρενς Πιου είναι η Cathy των ονείρων μας. Δεν μπορώ να φανταστώ μια πιο συναρπαστική ηθοποιό να ζωντανεύει αυτόν τον χαρακτήρα. Η συγγραφή αυτής της περιορισμένης σειράς τα τελευταία δύο χρόνια ήταν το δημιουργικό αποκορύφωμα της ζωής μου», συμπλήρωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις