Παρασκευή, 6 Σεπτ.
34oC Αθήνα

Γιώργος Πρίντεζης: Η απόσυρση της φανέλας με το No 15 και το φιλικό Ολυμπιακός – Μακάμπι στο ΣΕΦ

Γιώργος Πρίντεζης: Η απόσυρση της φανέλας με το No 15 και το φιλικό Ολυμπιακός – Μακάμπι στο ΣΕΦ

Ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται να ζήσει μία αξέχαστη βραδιά στο ΣΕΦ. «Α moment to remember», αυτός είναι άλλωστε ο τίτλος της εκδήλωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τιμήσει τον θρυλικό Έλληνα φόργουορντ.

Το ΣΕΦ θα βάλει τα γιορτινά του το βράδυ της Παρασκευής (6/9/2024), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να γεμίσουν το φαληρικό στάδιο για να τιμήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μία λαμπρή εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ θα τιμήσει τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας, αποσύροντας για πάντα τη φανέλα με το νούμερο 15 που φορούσε.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν φροντίσει να οργανώσουν μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στον Γιώργο Πρίντεζη. Στο ΣΕΦ θα βρεθούν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, σπουδαία ονόματα από όλο τον χώρο του αθλητισμού.

Μετά την απόσυρση της φανέλας και πιο συγκεκριμένα στις 21.15 θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας της ομάδας του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το Novasports Start.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις