Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Νίκος Υποφάντης και Ντόρα Κουτροκόη «επέστρεψαν» στα 80’s με την τεχνητή νοημοσύνη

Νίκος Υποφάντης και Ντόρα Κουτροκόη «επέστρεψαν» στα 80’s με την τεχνητή νοημοσύνη

Ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη «έπαιξαν» με την τεχνητή νοημοσύνη και έδειχναν να το απολαμβάνουν στην πρωινή εκπομπή του Action 24.

Η τεχνητή νοημοσύνη γύρισε το χρόνο πίσω. Ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη θέλησαν να παίξουν με τα φίλτρα των φωτογραφιών που κυκλοφορούν στα social media, ένα από τα οποία μετατρέπει τα σύγχρονα πορτρέτα των ανθρώπων σε φωτογραφίες… 80’s.

«Θέλω να σου πω ότι εγώ γεννήθηκα το ’80, στη χρυσή δεκαετία των 80’s. Με θυμάμαι πως ήμουν τη δεκαετία του ’80, το έψαξα, αναζήτησα παλιές φωτογραφίες και με βρήκα. Για δες πώς ήμουν», είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη προλογίζοντας το θέμα.

Αμέσως στο videowall της εκπομπής εμφανίστηκε μία σημερινή φωτογραφία της δημοσιογράφου, που με τη χρήση του σχετικού φίλτρου άρχισε να μετατρέπεται σε φωτογραφία από τα 80’s.

«Μια χαρά ήμουν! Και καστανή παρακαλώ! Το φυσικό μου είναι αυτό που βλέπετε. Πώς με προτιμάς; Ξανθιά ή μελαχρινή; Πρόσεχε τι θα πεις», σχολίασε με χιούμορ η Ντόρα Κουτροκόη.

«Τηλεφωνήστε τώρα! Πότε ήταν πιο όμορφη η Ντόρα; Τότε ή τώρα; Πολύ όμορφη! Να πω; Πρέπει; Μελαχρινή», απάντησε ο Νίκος Υποφάντης, ενώ στη συνέχεια έπαιξε και δική του… σχετική φωτογραφία από τα 80’s.

Media Τελευταίες ειδήσεις