Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Παντρεύτηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε κατηγορηθεί για μεταφορά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Παντρεύτηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο που είχε κατηγορηθεί για μεταφορά κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Νέα σελίδα άνοιξε στη ζωή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι μετέφερε ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μέσα στη βαλίτσα της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου χθες Πέμπτη (06.09.2024) μέσα σε κλίμα συγκίνησης παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Καλογερέλη στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου με την περιπέτεια του Χονγκ Κονγκ να ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Το νεόνυμφο ζευγάρι είναι συνάδελφοι και υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ στην Μυτιλήνη.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν μερικά χρόνια, όταν στα 19 της είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχαν κατασχεθεί στην αποσκευή της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Το πρώην μοντέλο και νυν αστυνομικός παρέμεινε δεκαέξι μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και την 13η Μαρτίου 2019 αθωώθηκε ομόφωνα στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης της Κίνας με συνήγορο της τον ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσφατα έγραψε βιβλίο με τίτλο «Η ΑΘΩΩΣΗ» (Εκδ. Φερενίκη) με θέμα την περιπέτεια, την δίκη και την αθώωση της Ειρήνης.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο μοναστήρι στο Μανταμάδο και έτσι η Ειρήνη εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει η Ειρήνη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ κατά την διάρκεια της κράτησής της.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στα «Μάλαθρα» της Καλλονής, στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζεύγους, μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι Σάκης Κεχαγιόγλου και Μανώλης Βαμβουνάκης, που είχε την επιμέλεια της εκδόσεως του βιβλίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις