Παρασκευή, 6 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Fantasia

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Fantasia

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε, το βράδυ της Πέμπτης (05.09.2024) στη νυχτερινή Αθήνα, αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Fantasia Live, με τη Λένα Ζευγαρά στο πλευρό του.

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης να βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του αλλά τώρα έχει επικεντρώσει όλη την ενέργειά του στις εμφανίσεις του στη Fantasia Live.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην πρεμιέρα του «Μαζώ», το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ήταν γεμάτο και όσοι βρέθηκαν εκεί, αποθέωσαν τον γνωστό τραγουδιστή, που επέλεξε και αυτή τη φορά μια τολμηρή εμφάνιση.

Στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media Instagram φαίνεται ο Γιώργος Μαζωνάκης να εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας μια balaclava.

Ο «Μαζώ» τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες, χόρεψε, ήρθε σε επαφή με τον κόσμο και αποθεώθηκε.

Τον περασμένο Ιούλιο, αποκαλύφθηκε η δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω, με την οποία τους ένωνε πολύ στενή επαγγελματική σχέση.

«Πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό (…) Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και τον σύζυγός της. Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό», είπε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης σχετικά με ένα πολυτελές ακίνητο στη Μύκονο απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις