Παρασκευή, 6 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Αφροδίτη Λιάντου: Η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά

Αφροδίτη Λιάντου: Η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά

“Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά” σχολίασε η Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την είσοδό της στην Παραλία και για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

«Ισχύει η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Την ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι όσο όσο… Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά», δηλώνει η Αφροδίτη Λιάντου.

«Τώρα θα μπω στην «Παραλία» με τον ρόλο της Ιφιγένειας. Περνάω πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω πάει στα Μάταλα. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, βλέπει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα. Μου αρέσει σαν χαρακτήρας.

Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια», περιγράφει η ηθοποιός για τον νέο της ρόλο.

«Θα καλέσω φίλους από τη σειρά και θα δούμε το πρώτο επεισόδιο. Έκανα φιλίες μέσα από τη σειρά, είναι πολύ ωραία ομάδα. Έχει πολύ ωραίο κλίμα, χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά», απαντά σε σχετική ερώτηση η Αφροδίτη Λιάντου.

«Όταν σπούδαζα στο Λονδίνο, δεν μου άρεσε πολύ ο κόσμος εκεί. Έμενα μόνη μου αλλά υπήρχε πολύ άσχημος ανταγωνισμός, ήθελα να γυρίσω πίσω.

Τα πρώτα μου λεφτά τα είχα βγάλει με ένα χορηγικό, δεν το πολυκατάλαβα, δεν ήταν κάποιο ποσό ουάου. Μετά με τη «Γη της Ελιάς» ήταν που ξεκίνησα να βγάζω χρήματα», ανέφερε σε άλλο σημείο η Αφροδίτη Λιάντου.

Media Τελευταίες ειδήσεις