Παρασκευή, 6 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Παύλος Γερακάρης: To τελευταίο αντίο στον γνωστό δημοσιογράφο

Παύλος Γερακάρης: To τελευταίο αντίο στον  γνωστό δημοσιογράφο
eurokinissi

Η κηδεία του Παύλου Γερακάρη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (6/09/24) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών για το τελευταίο αντίο στον αθλητικό δημοσιογράφο.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γερακάρη συγκλόνισε τον κόσμο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο, καθώς ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΤ, είχε μια πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο των ΜΜΕ. Η κηδεία του Παύλου Γερακάρη ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή (6/09/24) στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού, ενώ λίγο αργότερα θα γίνει και η ταφή στο Κοιμητήριο Βραχατίου.

Όπως είναι λογικό αρκετός κόσμος βρέθηκε στην τελετή για το τελευταίο αντίο, ενώ στη μνήμη του κατατέθηκαν και αρκετά στεφάνια.

 
 

 

 

Ο Παύλος Γερακάρης, υπενθυμίζεται, άφησε την τελευταία του πνοή στις 4 Σεπτεμβρίου, στο Βραχάτι Κορινθίας όπου και παραθέριζε. Ήταν επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του δευτεροβάθμου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Κατά τη μακρά του πορεία, εργάστηκε σε πλήθος εφημερίδων και εντύπων, καθώς και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις