Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Μπακασέτας για το Ελλάδα – Φινλανδία: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει βοηθήσει και με τον τρόπο του όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο»

Μπακασέτας για το Ελλάδα – Φινλανδία: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει βοηθήσει και με τον τρόπο του όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο»
eurokinissi

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τον αγώνα της εθνικής ποδοσφαίρου απέναντι στην Φινλανδία, με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να στέκεται στην παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέφερε τους στόχους της εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League και την επιθυμία όλων στη «γαλανόλευκη» να φτάσουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (7/9, 21:45) πρώτου αγώνα της Ελλάδας με τη Φινλανδία στο «Καραϊσκάκης».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, εκπροσώπησε τους παίκτες της «γαλανόλευκης» ομάδας μιλώντας και για την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα

Για το αν έχουν αφήσει πίσω τους οι παίκτες τον αποκλεισμό:
«Είναι πιο δύσκολο το Παγκόσμιο Κύπελλο για να προκριθείς. Το να συζητάμε για το παρελθόν δεν έχει κάποιο νόημα αυτή τη στιγμή. Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το κομμάτι. Δεν νομίζω ότι έχει στεναχωρηθεί κάποιος άλλος όσο εμείς. Να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Το πώς θα το διαχειριστούμε, αφορά τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις, που έπρεπε να φανούμε δυνατοί. Οι απαντήσεις είναι καλύτερο να δίνονται μέσα στο γήπεδο».

Για την πρόκριση στο Μουντιάλ:
«Όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική στόχος είναι σε κάθε ματς η νίκη. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, όπως η Αγγλία, αλλά όλα είναι δύσκολα ματς. Να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και στο τέλος όλοι μαζί θα κάνουμε ένα ταμείο».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Εκτός ότι δεν έδωσε ποτέ άσχημη εικόνα, έχει βοηθήσει και με τον τρόπο του όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο. Πάντα σεβόταν τον αντίπαλο, τους ανθρώπους που συνεργαζόταν ή μη. Είναι σημαντικό στο τέλος της ημέρας να κοιτάμε και τον άνθρωπο. Ο προπονητής γνώριζε πολλούς παίκτες και το τι μπορεί να δώσει ο καθένας ξεχωριστά. Έχουμε ένα καλό κλίμα. Και οι παίκτες τον σεβαστήκαμε στον ανώτατο βαθμό. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητάει, Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα».

Για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τη Φινλανδία:
«Τα πρώτα ματς είναι και τα πιο σημαντικά. Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με μία νίκη».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις