Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ο Λουίς Σουάρες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Ουρουγουάη – Τα δάκρυα στο φινάλε και το μήνυμα του Μέσι

Ο Λουίς Σουάρες αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Ουρουγουάη – Τα δάκρυα στο φινάλε και το μήνυμα του Μέσι
ΦΩΤΟ Reuters

O Λουίς Σουάρες έβαλε οριστικά τέλος στη διεθνή του καριέρα, καθώς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την εθνική Ουρουγουάης, στην ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Παραγουάη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Μετά από 17 χρόνια στην εθνική Ουρουγουάης, ο 37χρονος Λουίς Σουάρες αποσύρθηκε μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του, αλλά και τον… Λιονέλ Μέσι, ο οποίος και εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου, στο ματς με την Παραγουάη.

Ως συμπαίκτης του Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, αλλά και πλέον στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι δεν θα μπορούσε να λείπει από τη “σημαντική ημέρα για τους ανθρώπους της Ουρουγουάης”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε δε, στο πλευρό του τη σύζυγό του και τα παιδιά του και άκουσε τον Αργεντινό εμφανώς συγκινημένος, αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μεγάλη ήταν όμως η συγκίνηση και όταν στο γήπεδο μπήκε για να αγκαλιάσει τον Λουίς Σουάρες, ο επί χρόνια προπονητής του στην εθνική Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες. Στα 77 του χρόνια ο “El Maestro” αποθεώθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες.

Ο Σουάρες ολοκλήρωσε τη διεθνή του καριέρα με 143 συμμετοχές και 69 γκολ, σε επίπεδο ανδρών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις