Σάββατο, 7 Σεπτ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Επανέρχεται ο Τάισον, θεραπεία ο Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Επανέρχεται ο Τάισον, θεραπεία ο Μπράντον Τόμας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρεώσεις για τη Super League, λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και συνεχίζει τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία, με τον Τάισον να βγάζει μέρος του προγράμματος.

Ο Τάισον επανήλθε για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται πλέον να είναι έτοιμος για την επανέναρξη της Super League. Αντίθετα, ο Μπράντον Τόμας συνεχίζει τη θεραπεία του και δεν προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μία ακόμα προπόνηση, καλοκαιρινής προετοιμασίας, διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (07.09) στη Νέα Μεσημβρία, με τη δουλειά να εστιάζει τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι.

Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, δούλεψαν στοκ τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έπαιξαν παιχνίδια 2 Vs 2 σε υψηλό τέμπο.Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Τάισον έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.Την Κυριακή (08.09) η ομάδα έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (09.09) στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις