Δευτέρα, 9 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Γερασιμίδου για Φιλιππίδη: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, είναι θέματα που αποφασίζει ο κόσμος

Γερασιμίδου για Φιλιππίδη: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, είναι θέματα που αποφασίζει ο κόσμος

“Και άλλοι άνθρωποι κατηγορήθηκαν, προχώρησαν και ο κόσμος τους αγαπάει” υπογραμμίζει η Ελένη Γερασιμίδου.

Για την φημολογούμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και το περιστατικό παρ’ ολίγον κακοποίησης που υπέστη στο παρελθόν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. 

Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει στο θέατρο;

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Είναι και θέματα που τα αποφασίζει ο κόσμος ο ίδιος. Και άλλοι άνθρωποι κατηγορήθηκαν, μπορεί άδικα, και προχώρησαν και ο κόσμος τους αγαπάει και είναι σπουδαίοι ηθοποιοί. Ας μην επεκταθούμε και φάμε καμιά μήνυση πάλι.

Μετανιώσατε ποτέ που δεν καταγγείλατε κάποια συμπεριφορά κακοποιητική που μπορεί να σας έτυχε;

Μου έτυχε κάτι όταν ήμουν 20-22 ετών. Δεν έγινε κακοποιητική συμπεριφορά, γιατί πήρα δρόμο και έφυγα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ήρωας. Δεν με χαστούκισε όμως κανείς ποτέ. Πέρασα πολύ ωραία στο θέατρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήμασταν αντίθετοι με το metoo. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι το Σωματείο των Ηθοποιών, ενώ ήταν από τα πρώτα και με σοβαρούς ανθρώπους για προέδρους, έγινε γνωστό από το metoo, γιατί πριν ήταν στην αφάνεια. Κατά τα άλλα, οι καταγγελίες έπρεπε να γίνουν και καλώς έγιναν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις