Κυριακή, 8 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Αυστραλία: Δημοσιογράφος αποκάλυψε on air ότι έχει λευχαιμία – «Είναι ένα σοκ, δύσκολο να το πω»

Αυστραλία: Δημοσιογράφος αποκάλυψε on air ότι έχει λευχαιμία – «Είναι ένα σοκ, δύσκολο να το πω»

Η Αυστραλία αλλά και ολόκληρος ο κόσμος «πάγωσε» με την on air ανακοίνωση της δημοσιογράφου Edwina Bartholomew ότι καλείται να δώσει μάχη με τη λευχαιμία.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης στο Channel 7 της Αυστραλίας, η νεαρή δημοσιογράφος απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό, εμφανώς συγκινημένη. Η παρουσιάστρια κοιτώντας ευθεία στην κάμερα αποκάλυψε ότι πάσχει από χρόνια μυελογενής λευχαιμία.

«Έχω διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που είναι ένα σοκ και δύσκολο να το πω. Είναι ένα είδος το οποίο ονομάζεται χρόνια μυελογενής λευχαιμία που μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα χάπι καθημερινά», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αν φροντίσω τον εαυτό μου, θα είμαι μια χαρά οπότε νιώθω πολύ, πολύ τυχερή. Πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις ή πολύ χειρότερες και βγαίνετε πιο δυνατοί από αυτές. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω».

«Σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε πάντα με το γιατρό σας» κατέληξε η Edwina Bartholomew στο πλέον αισιόδοξο μήνυμα που θέλησε να δώσει στους τηλεθεατές του «Καναλιού 7» της Αυστραλίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις