Κυριακή, 8 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Δημήτρης Γιώτης: Ζούσα σαν κυνηγημένος στην Αθήνα, ο πατέρας μου είχε κάνει μήνυση κατά αρπαγής ανηλίκου

Δημήτρης Γιώτης: Ζούσα σαν κυνηγημένος στην Αθήνα, ο πατέρας μου είχε κάνει μήνυση κατά αρπαγής ανηλίκου

“Σημειωτέον έφυγα μετά από ξυλοδαρμό από την μητριά μου” αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιώτης.

Στα δύσκολα παιδιά χρόνια που βίωσε πλάι στη μητριά του αναφέρθηκε, με ειλικρίνεια αφοπλιστική, ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης στη νέα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης την οποία και παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Έχεις δηλώσει πως όταν ο πατέρας σου σε πήρε στα 10 σου χρόνια, πέρασες εφιαλτικά κοντά στη μητριά σου.

Είναι χρόνια που όσο κι αν θέλω να ξεγράψω είναι βαθιά γραμμένα μέσα μου. Ήταν εφιάλτης η συνύπαρξη με τη μητριά μου. Απορώ ακόμα γιατί έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά και πως μπορεί να έκανε όλα όσα βίωσα σε ένα παιδί 9, 10, 11 ετών.

Και το περίεργο ήταν ότι, ενώ ζητούσε η μάνα μου να με πάρει, έπαιξε κι εκείνη τον ρόλο της ώστε να την βλέπω λιγότερο. Μην πας μακριά. Σε όλα τα παραμύθια η μητριά είναι η κακιά γιατί απλά της είσαι εμπόδιο, περιττός.

Είναι αλήθεια πως κρυβόσουν με τη μητέρα σου για να ξεφύγετε από τον πατέρα σου;

Στα 11 και να ζεις σα κυνηγημένος μέσα στην Αθήνα. Ο πατέρας μου είχε κάνει μήνυση κατά αρπαγής ανηλίκου. Σημειωτέον έφυγα μετά από ξυλοδαρμό από την μητριά μου και ενώ είχε εκσφενδονίσει ένα βιβλίο επάνω μου με αποτέλεσμα να ανοίξει το αυτό μου και να τρέχουν αίματα.

Πήγα στη γιαγιά μου, ειδοποίησε τη μάνα μου, με την οποία πρώτα πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε δήλωση. Η επιστροφή μου, δε, μέχρι να γίνει το δικαστήριο… δεν μπορείς να φανταστείς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις