Κυριακή, 8 Σεπτ.
27oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης και Τσαπανίδου σε τετ α τετ στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής 

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης και Τσαπανίδου σε τετ α τετ στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής 

Είναι από αυτές τις στιγμές που θα ήθελε κάποιος να είναι… αερικό για να μπορεί να ακούει τα πάντα. Όπως, ας πούμε, τι είπαν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Πόπη Τσαπανίδου στο τετ α τετ που είχαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της μαραθώνιας και επεισοδιακής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γιατί έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τι μπορεί να είπαν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Πόπη Τσαπανίδου είναι σαφές: γιατί όταν ο Όθωνας Ηλιόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από βουλευτής, επιλαχούσα ήταν η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος «κοντά» στον Αλέξη Τσίπρα.

Και ενώ πολλοί ήθελαν εκείνη να αρνηθεί, ώστε η είσοδος του προέδρου του κόμματος στη Βουλή να έρθει πιο κοντά, η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε βουλευτής. Ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε βάλει ο Αλέξης Τσίπρας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλωστε.

Η απόφαση της Πόπης Τσαπανίδου να αποδεχτεί την είσοδό της στη Βουλή «μπλόκαρε» την… πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο.

Όταν η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στη Βουλή για να ορκιστεί, τη ρώτησαν αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή.

«Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν η όλο νόημα απάντησή της.

Να συζήτησαν όλα αυτά στο τετ α τετ τους άραγε Στέφανος Κασσελάκης και Πόπη Τσαπανίδου; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην μάθουμε και ποτέ…

Φωτογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις