Κυριακή, 8 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης και Έλενα Ακρίτα σε ανοιχτή κόντρα: «Ντροπή, μην τσιμπάς», «δεν θα με βγάλεις τρελή»

Παύλος Πολάκης και Έλενα Ακρίτα σε ανοιχτή κόντρα: «Ντροπή, μην τσιμπάς», «δεν θα με βγάλεις τρελή»
Φωτογραφία Eurokinissi

Συνέχεια στον καυγά τους μέσω Facebook δίνουν ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την τοποθέτηση του πρώτου για την τεκνοθεσία και την ανάρτηση της δεύτερης πως του… «κόβει» την καλημέρα.

«Ούτε καλημέρα» ήταν η πρώτη ανάρτηση από την Έλενα Ακρίτα, την οποία συνόδευε από δημοσιεύμα σχετικά με τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου για άλλη μια φορά εξέφρασε την αντίθεσή του με την τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε αναπάντητη, με τον Παύλο Πολάκη να γράφει, μεταξύ άλλων, πως «προφανώς και δεν μιλούσα για υιοθεσία, ένα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια, όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν».

Στα σχόλια κάτω από την αρχική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ο Παύλος Πολάκης την εγκάλεσε και την κάλεσε να μην…. «τσιμπάει». «Ντροπή Έλενα», έγραψε και τόνισε ξανά ότι είναι υπέρ της υιοθεσίας κυρίως από τα ετερόφυλα ζευγά και κάλεσε την βουλευτή Επικρατείας να μην «τσιμπάει» τόσο εύκολα.

Η Έλενα Ακρίτα του απάντησε και επανέλαβε από την πλευρά της την απόφαση να μην έχουν «ούτε καλημέρα» και σημείωσε ότι ήταν παρούσα στην ομιλία του.

Το σχόλιο από τον Παύλο Πολάκη:

«Ντροπή Έλενα!!

Είναι προφανές αυτό που είπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ:
Ναι είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης μητέρας όχι μόνο στα ομόφυλα αλλά και στα ετερόφυλα ζευγάρια και η απάντηση στο γιατί είναι το αίσχος που συνέβη στην κλινική υποβοηθουμένης αναπαραγωγής στα Χανιά (και αλλού)

Προφανώς και με την υιοθεσία δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δη στα ετερόφυλα ζευγάρια!!

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ στις αηδίες που διαδίδει ένας εσμός γιατί στην ομιλία μου χθες φάνηκε η τεράστια προγραμματική και αξιακή διαφορά με πολλούς!!!».

Και η Έλενα Ακρίτα του απάντησε: «Ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις