Κυριακή, 8 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το θάνατο της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από το θάνατο της μητέρας του

Την επόμενη Κυριακή (15.09.2024) είναι το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπου έφυγε από τη ζωή το βράδυ του γάμου του, μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η κα. Ουρανία λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να βρίσκεται στον γάμο του γιου της Γιώργου Αγγελόπουλου.  Αφού τον είδε από μακριά ντυμένο γαμπρό, μετά από λίγες ώρες άφησε την τελευταία της ανάσα.

Ο «Ντάνος» ανέβασε σήμερα (08.09.2024) μία φωτογραφία στο Instagram για να ενημερώσει τους δικούς του ανθρώπους ότι το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του θα γίνει την επόμενη Κυριακή στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor όταν έμαθε την απώλεια της μητέρας του, ανέβασε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για να την αποχαιρετήσει.

Σ’ αυτή είχε γράψει:

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες.

Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», είχε γράψει τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις