Κυριακή, 8 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ποζάρουν με τον γιο τους Δημήτρη μετά την περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Ποζάρουν με τον γιο τους Δημήτρη μετά την περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας

Μία ανάρτηση μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο της Δημήτρη Σχοινά έκανε η Καίτη Γαρμπή, η οποία πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία και είναι πολύ καλύτερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram το πρωί της Παρασκευής (06.09.2024) αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ πιθανόν να κόλλησε ίωση από κάποιον θαυμαστή που βρέθηκε στη συναυλία της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε μαζί με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά στη σκηνή.

Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερα. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον γιο της Δημήτρη, από το ξενοδοχείο που μένουν στο Ηράκλειο.

«Γειά σου χαρά σου πανέμορφη Κρήτη! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαι πολύ καλύτερα, μείναμε μια μέρα ακόμα στο όμορφο Ηράκλειο και ξεκουραστήκαμε!… Να μας έχει όλους ο Θεός καλά και τού χρόνου να ξαναβρεθούμε!», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eimai i Kaiti p agapouses❤️ (@kaitigarbi)

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε περιοδεία με τον γιο της, Δημήτρη έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον υποστηρικτή «μπαμπά», Διονύση Σχοινά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις