Κυριακή, 8 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Μόνο εγώ δεν παντρεύτηκα»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Μόνο εγώ δεν παντρεύτηκα»
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Επηρεασμένη από τις τελευταίες μέρες όπου πολλές διασημότητες παντρεύτηκαν, είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία έκανε το «παράπονό» της μέσω Instagram.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Παντελής Τουτουντζής, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Αντρέας Γεωργίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι κάποιοι από τους επωνύμους της showbiz που παντρεύτηκαν (ή ανανέωσαν όρκους) μέσα στο πρώτο 5ημερο του Σεπτέμβρη. Το γεγονός αυτό θέλησε να σχολιάσει με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το γνωστό μοντέλο είναι πολύ ενεργό στα social media, έχοντας χιλιάδες ακολούθους σε Youtube, Instagram και Tiktok. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο όπου διαφημίζει την δουλειά της, αλλά μοιράζεται και στιγμές από την καθημερινότητά της.

«Νομίζω είμαι η μόνο που δεν παντρεύτηκε αυτό το ΣΚ… όλη η αρχική μου ήταν με γάμους», έγραψε σε story της στο Instagram η ίδια.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM, είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή και frontman του γκρουπ Melisses, Χρήστο Μάστορα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις