Κυριακή, 8 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Ed Sheeran μίλησε ελληνικά στη συναυλία του στην Κύπρο – «Γειά σου Λάρνακα»

Ο Ed Sheeran μίλησε ελληνικά στη συναυλία του στην Κύπρο – «Γειά σου Λάρνακα»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ed Sheeran, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του 21ου αιώνα είναι, έδωσε μία μοναδική συναυλία στη Λάρνακα της Κύπρου μιλώντας…στα ελληνικά!

Ο Βρετανός τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός, στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στη Κύπρο, έδωσε ένα αξέχαστο show στη Λάρνακα, ενθουσιάζοντας το κοινό με τις μουσικές του επιτυχίες. Ο Ed Sheeran μίλησε στα ελληνικά την ώρα που άνοιξε τη συναυλία του αφήνοντας τους Κύπριους φαν «άφωνους».

Ο διάσημος μουσικός ανέβηκε στη σκηνή του «Land of Tomorrow» στη Λάρνακα χτες Σάββατο (07.09.2024), όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο καλλιτέχνης πλησίασε το μικρόφωνο και, με ένα ζεστό χαμόγελο, είπε, «Γεια σου, Λάρνακα!».

Ο σταρ βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι special edition με την επιγραφή «Larnaca» επάνω. Πρόκειται για μπλουζάκια που κυκλοφορούν προς τιμήν του tour του Ed Sheeran με το όνομα: «+ – = ÷ x (Mathematics tour)».

@islandlifeincyprus Ed Sheeran LIVE in Cyprus🇨🇾 Concert of the year 2024. @Ed Sheeran @Calum Scott #legends #edsheeran #edsheeranconcert #edsheeranlive #edsheeranfan #edsheeranrecoveryy #edsheerancyprus #edsheeranconcertcyprus #edsheeranlarnaca #islandconcert #cyprus2024 #kypros #cyprus🇨🇾 #cyprustiktok #cyprus #edsheeran2024 #edsheeran2024cyprus ♬ eredeti hang – I🤍CYPRUS

Η ενέργεια και η αφοσίωση του Ed Sheeran στην εμφάνιση του ήταν προφανής, καθώς η συναυλία του χαρακτηρίστηκε από ενθουσιώδη ανταπόκριση από τους fans, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χαρά.

Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε στην Κύπρο, ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ξανά στην μεγαλόνησο με την οικογένειά του όταν ήταν μικρός, τονίζοντας τη χαρά του που «επέστρεψε».

@kimm21._ It was worth it!!! @Ed Sheeran #mathematicstour ♬ original sound – kim____

Ο Ed Sheeran βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία από το 2021 με σταδιακά διαλείμματα ενδιάμεσα. Σύμφωνα με τον ίδιο σκοπεύει να σταματήσει το tour μέσα στο 2025.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις