Δευτέρα, 9 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές
NDPPHOTO

Ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαίρια της ζωής της βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είχε την χαρά να απολαύσει τις διακοπές της έχοντας μαζί τον σύζυγό της και τους δύο γιους της, Βλάσση και Βασίλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν τις πρώτες επίσημες διακοπές τους έχοντας συντροφιά τους δύο γιους τους. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έχει αφοσιωθεί πλήρως στους τρεις άντρες της ζωής της, δημοσίευσε μία συλλογή με φωτογραφίες από το οικογενειακό καλοκαίρι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Η ζωή στο νησί», χωρίς όμως, να αποκαλύπτει που βρίσκεται.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες με όμορφα τοπία και καταγάλανα νερά, ενώ σε μία από αυτές φαίνεται να επισκέφτηκε κάποια εκκλησία αφήνοντας τον γιο της να ανάψει κεράκι. Η γνωστή παρουσιάστρια, δε δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα στιγμιότυπα που ποζάρει μόνη της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2022 και απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Βλάσση, στις 3 Ιανουαρίου 2022, ενώ τον μικρό Βασίλη στις 2 Ιουλίου 2023.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις