Δευτέρα, 9 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης εξελέγη γιατί έκρυψε τον πραγματικό του εαυτό – Ψεύτικες οι εξαγγελίες του

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης εξελέγη γιατί έκρυψε τον πραγματικό του εαυτό – Ψεύτικες οι εξαγγελίες του
Eurokinissi

Ευθεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξήγγειλε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας για ψέματα, φίμωτρο και τρομοκρατία…

Ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στην τηλεόραση του Open για τον έκπτωτο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε πως:  «Καθοριστική και λανθασμένη ήταν όλη εκείνη η απόφαση να κάνει εξαγγελίες οικονομικού χαρακτήρα που ήταν τελείως ανεύθυνες».

«Είναι εξαγγελίες ψεύτικες για τον ελληνικό λαό. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ελληνικό λαό να πιστεύει πως θα βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα κάνει τέτοια πράγματα», σχολίασε, τονίζοντας ότι όσα έλεγε θα οδηγούσαν σε μνημόνια.

Ξεκαθάρισε, δε, πως ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόσθεσε ότι με την μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο. Τα μέλη της ΚΕ μπόρεσαν να ψηφίσουν χωρίς εκβιασμούς, bullying, τρομοκρατία».

«Δεν μπορεί να χάνεις μια δημοκρατική διαδικασία που ζήτησες και μετά να μην δέχεσαι το αποτέλεσμά της» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

 

Όπως είπε η διαδικασία αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος έγινε γιατί «τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εισπράξει την απόσυρση της εμπιστοσύνης στον Κασσελάκη από τη βάση του κόμματος».

Μάλιστα, σημείωσε πως αν αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει «ότι θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα αιτία των προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεγεί».

Σε ερώτηση αν θα παραμείνει στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε πως: «Αν κερδίσει ο Κασσελάκης όποιος θέλει μένει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχεται πολιτικές που τον προσβάλλουν. Δεν θα ανεχόμαστε τον Κασσελάκη να λέει ό,τι θέλει»

Τέλος, σημείωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει στις εκλογές. Αλλά αν κερδίσει δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταργήσει τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις