Δευτέρα, 9 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Άρης Πορτοσάλτε: Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε με μαγιό και σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και αυτό τον πέταξε έξω

Άρης Πορτοσάλτε: Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε με μαγιό και σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και αυτό τον πέταξε έξω

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε, ο Στέφανος Κασσελάκης, πληρώνει μια σειρά από λάθη που έκανε.

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με το επιτελείο του, για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει, οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, την στάση του προέδρου του κόμματος. «Η ημέρα είναι του 13-0. Ο Πολάκης είχε πει μεσοβδόμαδα ότι αν δεν εκπέσει, θα πάει Θεσσαλονίκη. Εξέπεσε. Έχουμε πει από καιρό ότι κάποιος από τους δύο θα πετούσε τον άλλον από το παράθυρο.

Πέταξαν τον Κασσελάκη και κάποιοι φίλοι μας ακόμη απογοητεύονται. Προσέβλεπαν στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη από την αριστερή μεριά του Μαϊάμι ότι θα έφτιαχνε Αριστερά στην Ελλάδα της υποκρισίας.

Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω» ανέφερε με αιχμηρό τόνο ο Άρης Πορτοσάλτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι με 163 ψήφους υπέρ της πρότασης μομφής του Στέφανου Κασσελάκη και 120 κατά, τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν χθες Κυριακή (8.9.2024) – μετά από πολύ καιρό – να λειτουργούν συγκροτημένα και με σχέδιο, προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση.

Μετά την ήττα του ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε σπίτι του, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον του στην πολιτική και στην αριστερά. Το αποτέλεσμα προφανώς τον αιφνιδίασε, καθώς η εντύπωση που επικρατούσε στο επιτελείο του είναι ότι ελέγχεται η κατάσταση. Γι’ αυτό άλλωστε εμφανίστηκε και τρομερά εκνευρισμένος αποχαιρετώντας τους συντρόφους του.

Media Τελευταίες ειδήσεις