Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Παξ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας – Με ουλές στο πρόσωπο ο 20χρονος μετά το ατύχημα

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γιος της Παξ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας – Με ουλές στο πρόσωπο ο 20χρονος μετά το ατύχημα
Associated Press

Η Αντζελίνα Τζολί  και ο γιος της Παξ πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Without Blood» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024).

Ο 20χρονος γιος της Χολιγουντιανής σταρ είχε πρόσφατα ένα ατύχημα με την μηχανή του, στο οποίο τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Κατά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ο Παξ φάνηκε να έχει μερικές ουλές στο μέτωπο, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να ποζάρει δίπλα στην μητέρα του, Αντζελίνα Τζολί.

Ο 20χρονος Παξ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό από την σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο στις 29 Ιουλίου 2024 στο Λος Άντζελες, την ώρα που οδηγούσε την μηχανή του. Ο ίδιος στη δημόσια εμφάνισή του φορούσε νάρθηκα στο χέρι, κάτω από το μαύρο σακάκι του.

Ο Παξ φαινόταν ευδιάθετος καθώς περνούσε ποιοτικό χρόνο με τη μητέρα του στο μεσημεριανό γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς εβδομάδες μετά το ατύχημα.

Η Angelina Jolie μετά το ατύχημα του γιου της, ήταν στο πλευρό του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Pax έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ενώ δεν φορούσε κράνος την ώρα του ατυχήματος. Αυτόπτες μάρτυρες που έμεναν κοντά στην περιοχή και είδαν το συμβάν, αρχικά πίστεψαν ότι ο Pax είχε πεθάνει καθώς τον εντόπισαν αναίσθητο στο έδαφος.

Μόλις έφτασαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο, ο Παξ ανέκτησε τις αισθήσεις του. μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός εμπλέκεται σε τροχαίο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις