Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Η Ιμάν Κελίφ ξέσπασε κατά του Έλον Μασκ: «Με μισείς αλλά ούτε καν με ξέρεις»

Η Ιμάν Κελίφ ξέσπασε κατά του Έλον Μασκ: «Με μισείς αλλά ούτε καν με ξέρεις»

Η Ιμάν Κελίφ ξέσπασε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή στη Γαλλία κατά του Έλον Μασκ. «Ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους», δήλωσε για τον δισεκατομμυριούχο η Αλγερινή πυγμάχος, η οποία ήταν το πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αλγερινή πυγμάχος, Ιμάν Κελίφ η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, σχολίασε το ποστάρισμα του ιδιοκτήτη του Χ, Έλον Μασκ, στο οποίο ανέφερε ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν «οι άνδρες από τα γυναικεία αθλήματα και κατηγορίες».

«Ο Έλον Μασκ ήταν από τους πρώτους που μου επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μίσους. Ανέβασε αυτό το βίντεο και έγινε retweet. Ήταν λοιπόν ένα από τα πρώτα άτομα που διέδωσαν αυτόν τον ντόρο, που ξεκίνησαν αυτήν την καμπάνια εναντίον μου.

Θα του έλεγα… με μισείς, αλλά ούτε καν με ξέρεις. Δεν έχω ιδέα γιατί ηγήθηκες αυτής της επίθεσης. Ήσουν σκληρός μαζί μου, σκληρός με την οικογένειά μου, με τη μητέρα μου. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο», ανέφερε η πυγμάχος.

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε γυναίκα, η Ιμάν Κελίφ έγινε στόχος αναπόδεικτων κατηγοριών και προσβολών καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο αγώνας που πυροδότησε αντιδράσεις:

Η Αλγερινή πυγμάχος είχε αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας πριν λίγους μήνες, επειδή απέτυχε σε βιοχημικό τεστ καταλληλότητας φύλου, το οποίο έδειξε ότι είχε χρωμοσώματα XY, ωστόσο πήρε την έγκριση να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατάφερε να φτάσει, μάλιστα, μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία της.

Λίγες μέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ιμάν Κελίφ πόζαρε σαν μοντέλο της Beauty Code.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Beauty Code στο Instagram, η πυγμάχος Ολυμπιονίκης του Παρισιού έδωσε δεξί κροσέ προς την κάμερα, προτού ποζάρει με ένα ροζ, φλοράλ outfit με ασορτί σκουλαρίκια, ροζ eyeliner και lip gloss σαν μοντέλο.

Με αυτή της τη στιλιστική επιλογή, η Κελίφ θέλησε να αγκαλιάσει και τη γυναικεία πλευρά της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις