Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσαν σόου στο Δελφινάριο

Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσαν σόου στο Δελφινάριο

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε παράσταση στο Δελφινάριο, ανήμερων του γενεθλίων του. Ανάμεσα στους θεατές και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που αποθέωσε τον ηθοποιό.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει αυτό που ξέρει καλά στο Δελφινάριο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο ηθοποιός πλησίασε τον παρουσιαστή και έδωσε σόου, με τον κόσμο να γελάει και να χειροκροτεί. Όλα αυτά στον απόηχο των αντιδράσεων για τον κωμικό, που επικρίθηκε για ομοφοβικά αστεία και πιο συγκεκριμένα ότι ειρωνεύεται τα non-binary άτομα.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Μάκος Σεφερλής εντόπισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα σε μια από τις μπροστινές θέσεις που καθόταν και τον πλησίασε. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο παρουσιαστής, δείχνει τον Μάρκο Σεφερλή μεταμφιεσμένο σε γυναίκα, να φλερτάρει τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τον δεύτερο να μην σταματάει να γελάει.

«Βλέπει η γυναίκα μου» είπε στον κωμικό. «Και η δικιά μου» του απάντησε με το κοινό να έχει ξεσπάσει σε γέλια. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έστειλε μήνυμα στήριξης και αγάπης στον Μάρκο Σεφερλή, γράφοντας:

«Να σε έχει ο Θεός καλά ρε Μάρκο. Να συνεχίσεις να προσφέρεις χαρά, χαμόγελα και γέλιο στους ανθρώπους. Με διέλυσες …σατανά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου του 2024, ο Μάρκος Σεφερλής είχε γενέθλια και ο γιος του, ανέβηκε στη σκηνή με μία τούρτα. Όπως ήταν φυσικό, όλος ο θίασος, αλλά και το κοινό χειροκρότησε την τρυφερή κίνηση.

Στο βίντεο – απάντηση του Μάρκου Σεφερλή, στους επικριτές του, ο ηθοποιός και παραγωγός ζήτησε να μην έχουν την απαίτηση να γίνεται αποδεκτή, μόνο η δική τους άποψη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

Μέρος της παράστασης, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024. Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή. Μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το σκετς του, στο Twitter – X γράφτηκε ότι ο κωμικός, δεν σατίριζε μόνο το Nemo, αλλά γενικότερα τα άτομα που δηλώνουν πως είναι μη δυαδικού φύλου (non binary).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις