Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά χωρίστηκαν στο αεροδρόμιο για να αποφύγουν τις κάμερες

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά χωρίστηκαν στο αεροδρόμιο για να αποφύγουν τις κάμερες

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Λονδίνο. Οι δυο τους, χωρίστηκαν στο αεροδρόμιο για να μην πέσουν στους φωτογράφους που περίμεναν.

Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής του, «Το Πρωινό», με την Μαρία Αντωνά να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Λονδίνο και τα ξημερώματα επέστρεψαν στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκονταν οπερατέρ και φωτογράφοι, με την ελπίδα να τραβήξουν καρέ με το ζευγάρι. Αυτό δεν συνέβη, καθώς οι δυο τους χωρίστηκαν πριν εμφανιστούν μπροστά στις κάμερες.

Ο παρουσιαστής ταξίδεψε στην βρετανική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μαρία Αντωνά για να πάρει συνέντευξη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τις ανάγκες του «Πρωινού», όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Λιάγκα κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς ωστόσο στο πλευρό του την Μαρία Αντωνά.

Ο παρουσιαστής προσπαθεί να κρατάει την προσωπική ζωή του και τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με συνέπεια… να χωριστούν με το που έφτασαν Ελλάδα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tlife.gr.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο. Βγήκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνέχισε, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής του. Αυτή θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με τον πήχη, να έχει μπει και φέτος, πολύ ψηλά αναφορικά με την τηλεθέαση.

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 09:50, και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του σταθμού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις