Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Μπρους Σπρίνγκστιν: Η σύζυγός του παλεύει με τον καρκίνο εδώ και έξι χρόνια

Μπρους Σπρίνγκστιν: Η σύζυγός του παλεύει με τον καρκίνο εδώ και έξι χρόνια

Γλυκόπικρή ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band», καθώς αποκαλύφθηκε πως η σύζυγος του Μπρους Σπρίνγκστιν πάσχει από καρκίνο του αίματος.

Παρά τα προβλήματα υγείας της συζύγου του, Πάτι Σκιάλφα, ο Μπρους Σπρίνγκστιν βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την πρεμιέρα της ταινίας. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ και τη στενή ομάδα των συνεργατών του σε σκηνοθεσία Τομ Ζίμνι.

Μετά την προβολή του στο Roy Thomson Hall ο Σπρίνγκστιν τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κρεμάσει την κιθάρα του σύντομα. Θέλει να συνεχίσει να ροκάρει μέχρι «τελικής πτώσης».

Στην ταινία αποκαλύφθηκε ότι η Patti Scialfa, η σύζυγος του Σπρίνγκστιν και μέλος της E Street Band το 2018, διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου του αίματος. Εξαιτίας του προβλήματος υγείας αποσύρθηκε από τις περιοδείες ενώ δεν παραβρέθηκε ούτε στην πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ.

«Αυτό επηρεάζει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική με το τι επιλέγω να κάνω και πού επιλέγω να πάω», είπε στην ταινία. «Πού και πού πηγαίνω σε κάποιο σόου και τραγουδάω μερικά τραγούδια στη σκηνή τα οποία και απολαμβάνω. Αυτή είναι η νέα μου κανονικότητα αυτή τη στιγμή και είμαι εντάξει με αυτό», ανέφερε.

Σύμφωνα με το Variety, το «Road Diary» καταγράφει τα παρασκήνια της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας του θρυλικού καλλιτέχνη της ροκ και των μελών της αγαπημένης του μπάντας.

 

«Ρισκάρεις ό,τι έχεις, αλλά δεν είσαι μόνος σου», είπε ο Σπρίνγκστιν. «Αυτό συμβαίνει μόνο σε λίγα συγκροτήματα. Τα συγκροτήματα διαλύονται. Αυτή είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Όλες οι μπάντες διαλύονται… εμείς είμαστε μία τεράστια κολεκτίβα όπου ο καθένας έχει το ρόλο του και την ευκαιρία να συνεισφέρει έχοντας τη θέση του στο συγκρότημα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε μια τόσο όμορφη και ολοκληρωμένη εμπειρία με τους καλούς σας φίλους», κατέληξε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις