Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τραγουδίστρια καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του μωρού της – Τι λέει η ίδια και η νταντά που την κατήγγειλε

Θεσσαλονίκη: Τραγουδίστρια καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του μωρού της – Τι λέει η ίδια και η νταντά που την κατήγγειλε

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης γνωστή τραγουδίστρια, μετά από καταγγελία που έκανε η 73χρονη νταντά που φρόντιζε τα δύο παιδιά της οικογένειας.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας 26.08.2024, όταν η 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι από την δουλειά. Σύμφωνα με την καταγγελία της 73χρονης νταντάς, η μητέρα του παιδιού, ενώ ήταν υπό την επήρεια μέθης, χτύπησε στο πρόσωπο το μόλις 1,5 έτους αγοράκι της.

Η 73χρονη γυναίκα μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει όσα έγιναν:

«Η κοπέλα αυτή γύρισε μεθυσμένη στο σπίτι από τη δουλειά της. Ερχόταν μεθυσμένη πολλές φορές. Εκείνη τη μέρα κλωτσούσε την πόρτα και έριχνε μπουνιές. Το παιδί τρόμαξε και έβαλε τα κλάματα. Το πήρα εγώ αγκαλιά και ήρθε και του έδωσε στο πρόσωπο δυο δυνατές σφαλιάρες. Δεν μπορούσα να αμυνθώ και να κάνω κάτι. Και από τη δύναμη του χτυπήματος έφυγε και η πιπίλα. Το έχει χτυπήσει και άλλες φορές, περισσότερο στα πόδια και μπροστά μου πολλές φορές. Με το μαλακό προσπαθούσα να την κατευνάσω. Φοβήθηκα μη γίνει τίποτα χειρότερο και έκανα την καταγγελία.
Φοβήθηκα και για μένα. Δεν αισθάνομαι τύψεις. Μπορεί να το γλίτωσα και από τα χειρότερα».

«Η γυναίκα αυτή με εκβιάζει, για αυτό είπε τόσα ψέματα»

Η 36χρονη τραγουδίστρια μιλάει στο newsit.gr και δίνει τη δική της εκδοχή:

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται για μένα. Δεν έχω σηκώσει χέρι στα παιδιά μου ποτέ μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν μπορώ να ζήσω ούτε μια μέρα χωρίς αυτά. Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δίνω τα πάντα για να μην τους λείψει τίποτα και τώρα αδίκως απομακρύνονται και τα δύο από μένα.

Επειδή εργάζομαι ως τραγουδίστρια, είχαμε αυτή τη γυναίκα να προσέχει τα παιδιά. Εκείνη μέρα ο διαπληκτισμός μας ξεκίνησε επειδή δεν με άφηνε να πάρω αγκαλιά το παιδί. Δεν το χτύπησα ποτέ. Ούτε μεθυσμένη ήμουν, ούτε τίποτα. Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το παιδί χτυπήθηκε από την πιπίλα στο πηγουνάκι του. Είχε από την πιπίλα έναν ερεθισμό, μια κοκκινίλα. Δεν μου το έδινε το μωρό στην αγκαλιά μου, δεν με άφηνε να το ταΐσω.

Η γυναίκα αυτή μου είχε ζητήσει ένα χρηματικό ποσό, περίπου 1.000 ευρώ, για προσωπικούς λόγους. Εγώ το αρνήθηκα και εμμέσως, πλην σαφώς, με εκβίασε. Άλλαξε δραματικά η συμπεριφορά της. Με κατήγγειλε ότι χτύπησα το παιδί. Ήρθε η αστυνομία, έγιναν βίαιοι μαζί μου και μου έβαλαν χειροπέδες. Ο μεγάλος μου γιος φώναζε να με αφήσουν. Με τράβηξαν βίαια για να με συλλάβουν.

Για τα παιδιά αυτά ζω και αναπνέω. Η γυναίκα αυτή με εκβιάζει, για αυτό είπε τόσα ψέματα».

Από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η 36χρονη μητέρα κρίθηκε ένοχη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δέκα μηνών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις