Δευτέρα, 9 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Η κατάσταση της υγείας του Τότο Σκιλάτσι παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή

Η κατάσταση της υγείας του Τότο Σκιλάτσι παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή
Φωτογραφία AP

Η εισαγωγή του θρυλικού Ιταλού επιθετικού, Τοτό Σκιλάτσι, σε νοσοκομείο, προκάλεσε ανησυχία στο χώρο του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας.

H κλινική εικόνα του Σαλβατόρε -«Τοτό»- Σκιλάτσι, που νοσηλεύεται στο πνευμονολογικό τμήμα του Δημοτικού νοσοκομείου του Παλέρμο, παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Ansa», επικαλούμενο τη διοίκηση υγείας του νοσοκομείου.

«Ο αγαπημένος μας Τοτό είναι σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται από μια ομάδα γιατρών συνεχώς, νύχτα και μέρα», ανέφερε χθες (08.09.2024) στα social media η οικογένεια του Σκιλάτσι, του παλαίμαχου Ιταλού επιθετικού, με καριέρα σε Μεσίνα, Γιουβέντους και Ίντερ

Θυμίζουμε ότι την άνοιξη του 2022,ο Τότο Σκιλάτσι χρειάστηκε να περάσει δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που ανακάλυψαν οι γιατροί στο παχύ έντερο. Μετά από μεγάλη “μάχη”, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Τότο Σκιλάτσι αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία λόγω των κατορθωμάτων του με τη φανέλα της “σκουάντρα ατζούρα” στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις