Τρίτη, 10 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Volley League Γυναικών: Με τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ οι αγώνες τη σεζόν 2024/25

Volley League Γυναικών: Με τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ οι αγώνες τη σεζόν 2024/25
Eurokinissi

Η Volley League Γυναικών επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες -μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ– γεγονός που έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος των ανδρών.

Ευχάριστα νέα για το ελληνικό βόλεϊ και τους φίλους του. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Τορνατόρος, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Volley League Ανδρών, τη σεζόν 2024/25 θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και της Volley League Γυναικών από την ΕΡΤ.

Για την ακρίβεια, η ΕΡΤ2 θα μεταδίδει κάθε Σάββατο έναν αγώνα από το πρωτάθλημα ανδρών, ενώ κάθε Κυριακή θα προβάλει κι ένα από τα ματς του πρωταθλήματος των γυναικών. Στόχος είναι να υπάρξει ισότιμη κάλυψη όλων των ομάδων.

“Είμαστε πολύ κοντά με την ΕΡΤ την οποία και ευχαριστούμε. Είμαστε στις τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει και η φετινή συμφωνία, που θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Η ΕΡΤ καταλαβαίνει την αξία του αθλήματός μας και με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι και το γυναικείο θα είναι φέτος στην ΕΡΤ. Οι αγώνες οι τηλεοπτικοί θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ-2. Πιστεύω ότι οι τηλεθεάσεις θα πλησιάσουν σε μεγάλο βαθμό το μπάσκετ. Η ΕΡΤ έχει καταλάβει ότι πρέπει να επενδύσει στο βόλεϊ, όχι ότι παλιότερα δεν ήταν δίπλα μας αλλά φέτος ακόμα περισσότερο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις