Τρίτη, 10 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επανήλθε για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, «εμένα θέλει ο κόσμος, είμαι το παν»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επανήλθε για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά, «εμένα θέλει ο κόσμος, είμαι το παν»
ΦΩΤΟ NDP

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανταλλάσσουν «βέλη» με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ να απαντάει στον ηθοποιό και την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μάρκος Σεφερλής επιδίδονται τις τελευταίες μέρες, σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων και αναρτήσεων, με φόντο την παράσταση του ηθοποιού στο Δελφινάριο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν ορισμένα από τα νούμερα της παράστασης. Σε κάθε ανάρτηση ή σχόλιο του ενός, ακολουθεί η απάντηση του άλλου, με την όλη «διαμάχη» να προκαλεί συζητήσεις και στα social media. Το πρωί ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή μέσα από τη χιουμοριστική ενότητα «Ρόμπες» για όσα δήλωσε ο τελευταίος στο χθεσινό του βίντεο.

Συγκεκριμένα, χθες (09-09-2024) ο Μάρκος Σεφερλής έριξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φώτης Σεργουλόπουλος, το Δελφινάριο δεν είναι αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να τους κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία όλα αυτά τα χρόνια… χωρίς όμως αποτέλεσμα».

«Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο δεν είναι αρένα για να μπορείς εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη σου».

«Το Δελφινάριο είναι θέατρο και κάνει σάτιρα. Αυτή σάτιρα που έρχονται κάθε χρόνο χιλιάδες θεατές, την βλέπουν και γελάνε με την ψυχή τους. Και επειδή είσαι και ηθοποιός ξέρεις πως γίνεται η σάτιρα από αρχαιοτάτων χρόνων. Γι’ αυτό κάνε εσύ τη δουλίτσα σου, να κάνω και γω τη δική μου δουλειά που κάνω με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Την οποία, βέβαια, ποτέ δεν έχεις δει αλλά παρόλα αυτά έχεις άποψη. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σατίρισαν μέσα από την εκπομπή τους όσα ειπώθηκαν χθες. Αρχικά, το σκετς ήθελε να έχει γίνει πρόταση μομφής στον Φώτη Σεργουλόπουλο με τον ίδιο να χρησιμοποιεί τα χρόνια καριέρας και τη στήριξη από τον κόσμο που ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής. «Νιώθω τέλεια, λυτρωμένος, εξαιρετικά, διότι ο κόσμος εμένα θέλει. Το ξέρω διότι το βλέπω τόσα χρόνια στη δουλειά μου. Δεν είμαι αρχηγός, είμαι το παν!» είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

Από το σατιρικό βίντεο δεν έλειψαν και τα λόγια στήριξης που είπε η Έλενα Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή στα γενέθλιά του. «Νιώθεις τη στήριξη των ανθρώπων που σε αγαπάνε;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να απαντά: «Σε ευχαριστώ γιατί εσύ πάντα με στηρίζεις. Πάντα με υποστήριζες, σε οτιδήποτε κι αν γινόταν εσύ ήσουν κοντά μου».

Η ανάρτηση Σεφερλή μετά το βίντεο

Μετά το βίντεο – απάντηση που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, επανήλθε με δύο αναρτήσεις για τη σάτιρα που έκανε παλιότερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;» έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

Μάρκος Σεφερλής και Φώτης Σεργουλόπουλος παραμένουν στο προσκήνιο, με τις αναρτήσεις, τις δηλώσεις και τα βίντεο που ανεβαίνουν στα social media να προκαλούν συζητήσεις στους κόλπους των χρηστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις