Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη

Ελπίδα Ιακωβίδου και Τζώνη Καλημέρης είναι σε σχέση, όπως επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια, σε συνέντευξη που έδωσε. Είχε μιλήσει παλιότερα για τον θεσμό του γάμου.

Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου είναι ζευγάρι, με την Κύπρια καλλονή, να επιβεβαιώνει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει συνήθως και φωτιά. Μετά τις πρώτες φήμες για την σχέση τους και τις κοινές διακοπές του καλοκαιριού η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

«Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή (η σχέση) μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων», ανέφερε η παρουσιάστρια η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο. Εκεί παρουσιάζει την εκπομπή «Όμορφη Μέρα» στο ΡΙΚ.

Τον Μάιο του 2022 η μελαχρινή παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα να δεις», όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη της στην Ελλάδα, τα σχέδιά της και την άποψή της για τον θεσμό του γάμου.

«Δεν είμαι και πολύ των γάμων. Όταν με ευλογήσει ο θεός να παντρευτώ, θέλω να είμαστε 100 άτομα σε ένα νησί. Σημασία έχει να πας στην εκκλησία να ευλογήσει ο θεός τον έρωτα σου, με τα δικά σου άτομα», δήλωνε η Ελπίδα Ιακωβίδου.

Πρόσφατα η εκπομπή Summer’s Cool αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για την σχέση του Τζώνη Καλημέρη με την Ελπίδα Ιακωβίδου. «Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στο Down Town της Κύπρου.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της, «Όμορφη Μέρα», ενώ οι συνεργάτες της παρέδωσαν την ανθοδέσμη που επέλεξε ο Τζώνη Καλημέρης για να στείλει τις ευχές του για τη νέα σεζόν.

«Δεν το περίμενα αυτό, καλύψτε με, βοηθήστε με», είπε η παρουσιάστρια ανοίγοντας την κάρτα της ανθοδέσμης.

«Ευχαριστώ πολύ, δεν την περίμενα αυτή την ανθοδέσμη, ήρθε από μακριά», σχολίασε, αποφεύγοντας να αναφέρει τον αποστολέα, όσο οι συνεργάτες της στο πλατό άφηναν υπονοούμενα…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις