Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη σε κοινή έξοδο μετά τη θυελλώδη διαμάχη τους

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη σε κοινή έξοδο μετά τη θυελλώδη διαμάχη τους

Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη εμφανίστηκαν μαζί μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους. Θέλησαν να δείξουν πως η διαμάχη τους ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Άντζελα Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή τους, μετά την ενδοοικογενειακή διαμάχη που όπως φαίνεται έχουν αφήσει στο παρελθόν. Στις αρχές του έτους, υπήρξε σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων έντονος διαπληκτισμός, σε ταξίδι που έκαναν στο εξωτερικό. Για λίγους μήνες, μάνα και κόρη βρίσκονταν σε απόσταση, με φίλους και γνωστούς να προσπαθούν να συμβιβάσουν την κατάσταση. Το πρόβλημα όπως φαίνεται λύθηκε και απόδειξη είναι οι παρακάτω εικόνες.

Η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της, τον γαμπρό της και την εγγονή της βρέθηκαν σε κτήμα στο Κορωπί για τον γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνου Παντζή και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα.

Όλοι μαζί, ιδιαίτερα ευδιάθετοι, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ενώ η Άντζελα Δημητρίου συνάντησε και συνομίλησε με συναδέλφους της από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο παραγωγός Αντώνης Γούναρης και ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Όλα δείχνουν πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη άφησαν οριστικά τη διαμάχη πίσω τους και πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως. «Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά.

Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση. Η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τις συνεργασίες της τη φετινή σεζόν», είχε πει τον περασμένο Ιούνιο η δικηγόρος Αλεξάνδρα Μακρή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις