Τρίτη, 10 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην υποδοχή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου: «Αισθάνομαι λίγο Δανάη Μπάρκα»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην υποδοχή του  Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου: «Αισθάνομαι λίγο Δανάη Μπάρκα»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βρέθηκαν στο πλατό του Mega, για το 81ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε για το 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας στην Κοινωνία Ώρα Mega. Κατά την υποδοχή του καλεσμένου ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, αφού δεν συνηθίζεται να υπάρχει σχετική ενότητα σε μία ενημερωτική εκπομπή.

«Αισθάνομαι λίγο Δανάη Μπάρκα γιατί είναι εδώ μαζί μας ένας άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζουμε και τον οποίο πάντα θέλαμε να έχουμε στην εκπομπή. Πάντα πήγαινε μεσημέρι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Τι άλλο να πω ρε φίλε;

Πάντα θέλαμε να βάλουμε στην εκπομπή μία ενότητα για τον κινηματογράφο. Όλοι μάς έλεγαν ότι είναι πολύ πρωί, ποιος μας βλέπει;» ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Οι νικητές της 81ης Μόστρα της Βενετίας ανακοινώθηκαν το Σάββατο κατά την τελετή λήξης του παλαιότερου Φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο. Η Μόστρα της Βενετίας απένειμε τον Χρυσό Λεόντα στον Ισπανό Πέδρο Αλμοδόβαρ, προσφέροντάς του στα 74 χρόνια του ένα από τα πολυτιμότερα βραβεία της σπουδαίας καριέρας του για την πρώτη του αμερικανική ταινία.

Στην ταινία «The Room Next Door», το άλλοτε τρομερό παιδί της Μόβιδα και του ισπανικού κινηματογράφου, σκηνοθετεί τη Βρετανίδα ηθοποιό Τίλντα Σουίντον και την Αμερικανίδα συνάδελφό της Τζούλιαν Μουρ σε μια ιστορία υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Η ταινία που τις τελευταίες ώρες ακουγόταν ως φαβορί, το «The brutalist» του ηθοποιού-σκηνοθέτη Μπρέιντι Κόρμπετ με τον Έιντριαν Μπρόντι στο ρόλο ενός Ούγγρου αρχιτέκτονα που έρχεται αντιμέτωπος με τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα του 20ου αιώνα απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ το τολμηρό δράμα «April» της γεωργιανής Ντέα Κουλουμπεγκασβίλι που ενθουσίασε αρκετούς κέρδισε το Ειδικό βραβείο της επιτροπής.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις