Τρίτη, 10 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Η Βούλα Κεχαγιά παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Βούλα Κεχαγιά παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκπτωση» του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (10.09.24), η Βούλα Κεχαγιά παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης. 

Η παραίτηση της Βούλας Κεχαγιάς έρχεται λίγο πριν τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα καταιγιστικά γεγονότα που συνέβησαν στη θυελλώδη Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου και τα οποία οδήγησαν στην έξωση του Στέφανου Κασσελάκη από την Κουμουνδούρου.

Η κυρία Κεχαγιά ανακοίνωσε την παραίτησή της με ανάρτησή της στο Twitter.

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, σημειώνει η ίδια χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

«Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως χθες είχαν παραιτηθεί τόσο ο κ. Καπνισάκης όσο και η κυρία Κουντούρη. 

Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να βρεθεί επί τάπητος το κρίσιμο χρονοδιάγραμμα του επόμενου διαστήματος.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να συγκαλείται σε δεκαπέντε ημέρες, ενώ το συνέδριο, όπου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου, προκειμένου οι κάλπες των εκλογών να στηθούν μέσα στον Νοέμβριο ή το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τα «βλέμματα» παραμένουν στραμμένα στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, που εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος μετά την «έκπτωσή» του, αλλά και στην «απάντηση» στελεχών του κόμματος, για το αν θα παραμείνουν, σε περίπτωση που εκείνος επιλέξει να «κατέβει» ξανά υποψήφιος. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις