Τρίτη, 10 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Υπό την επήρεια ουσιών ο άνδρας που απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών – Το είχε ξανακάνει λίγες μέρες πριν

Υπό την επήρεια ουσιών ο άνδρας που απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών – Το είχε ξανακάνει λίγες μέρες πριν
Eurokinissi

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο άνδρας από την Παλαιστίνη, που από νωρίς το πρωί της Τρίτης (10.9.2024) απειλεί ότι θα πέσει από το μπαλκόνι στην οδό Αχαρνών και θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου

Ο άνδρας, που υποστηρίζει ότι έχουν φύγει από τη ζωή τα τρία παιδιά του, έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του 6ου ορόφου της οδού Αχαρνών και έχοντας δύο μαχαίρια στα χέρια απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, ανατινάζοντας την μπουκάλα υγραερίου που έχει στο σπίτι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άνδρες της ΕΚΑΜ έχουν μπει στην πολυκατοικία και ετοιμάζονται να «μπουκάρουν» στο διαμέρισμα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ και μεταφραστές, οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν αλλά η επικοινωνία με τον 28χρονο είναι δύσκολη καθώς φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών.

 

Η περιοχή της Αχαρνών έχει αποκλειστεί από αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχει εκκενωθεί τόσο η πολυκατοικία που βρίσκεται ο 28χρονος όσο και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που βρίσκεται δίπλα.

Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών, από το ύψος της οδού Μάρνη έως την οδό Στουρνάρη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις