Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Attica Export: Προχρηματοδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων από την Attica Bank

Attica Export: Προχρηματοδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων από την Attica Bank

Tις αυξανόμενες ανάγκες ρευστότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές καλύπτει το νέο χρηματοδοτικό προϊόν Attica Export, αποτέλεσμα συνεργασίας της Attica Bank με τον ΣΕΒΕ και την Export Credit Greece.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Attica Bank, σε μια περίοδο που οι ελληνικές επιχειρήσεις στοχεύουν να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους, το νέο χρηματοδοτικό προϊόν καλύπτει τις ανάγκες με ευνοϊκούς όρους και fast track διαδικασίες αξιολόγησης, έγκρισης και εκταμίευσης.

Η κάλυψη των αναγκών των εξαγωγικών επιχειρήσεων σε κεφάλαιο κίνησης μέσω της δυνατότητας προχρηματοδότησης για την προετοιμασία των παραγγελιών και της αποστολής των προϊόντων τους αποτελεί διαχρονική ανάγκη του κλάδου, η οποία πλέον ικανοποιείται από την Attica Bank.

Το «Attica Export» απευθύνεται σε επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 2.500.000 ευρώ και εξαγωγική δραστηριότητα άνω του 10% του κύκλου εργασιών κατά την προηγούμενη διετία, στις οποίες παρέχει κεφάλαιο κίνησης, ώστε να καλύψουν ανάγκες ρευστότητας για την προετοιμασία των προς εξαγωγή προϊόντων (αγορά πρώτων υλών, μισθοδοσία, λοιπές δαπάνες λειτουργικού κόστους). Το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει έως 1.000.000 ευρώ με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο και ταχείες διαδικασίες έγκρισης.

Το «Attica Export» προσφέρει προχρηματοδότηση έως 60% της παραγγελίας / σύμβασης για κάλυψη αναγκών ρευστότητας προετοιμασίας της κάθε παραγγελίας σε συνδυασμό με τηv προσκομιζόμενη εκχωρημένη ασφάλεια πιστώσεων. Υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω χρηματοδότησης έως και το 90% της αξίας του τιμολογίου με παράλληλη αποπληρωμή της προχρηματοδότησης που έχει χορηγηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Attica Export», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3669000 για τους πελάτες Attica Bank και 2810 338800 για τους πελάτες Παγκρήτιας, στα καταστήματα και στα Επιχειρηματικά Κέντρα της Τράπεζας ή στην ιστοσελίδα της Attica Bank.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις