Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τρίτης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τρίτης
eurokinissi

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις εξόδους προς τη Λεωφόρο Κηφισίας και Γλυκά Νερά το βράδυ της Τρίτης (10/09/2024).

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός κλειστή θα παραμείνει η έξοδος προς τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 10/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 11/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, μέχρι τον Κόμβο της Λ. Κηφισίας.

Επίσης κλειστή θα παραμείνει η έξοδος προς Γλυκά Νερά (Κόμβος Υ6) στην κατεύθυνση προς Αθήνα/Κέντρο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 10/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 11/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς Αθήνα/Κέντρο μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κατευθυνθούν προς Ραφήνα/Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο, μέχρι τον κόμβο των Γλυκών Νερών.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις