Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Καμπούρη – «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Καμπούρη – «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»
Φωτογραφία: NDP Photos

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Δέσποινα Καμπούρη, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (10.09.2024) από ανάρτηση στο Instagram.

Την είδηση έκανε γνωστή η κουμπάρα και φίλη της Δέσποινα Καμπούρη, Δήμητρα Λαζαράτου, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μάλιστα, στη φωτογραφία η Δήμητρα Λαζαράτου κρατά το χέρι της Δέσποινας Καμπούρη ενώ στην εικόνα έγραψε μόνο: «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της παρουσιάστριας.

Η Δέσποινα Καμπούρη, συμμετείχε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

«Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω υπογράψει κάποια νέα επαγγελματική συμφωνία. Θα σου εξηγήσω γιατί το αποφάσισα! Έχεις βρεθεί ποτέ σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όπου νιώθεις πολύ καλά με τους συνεργάτες σας, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, αλλά αισθάνεσαι ότι δεν έχεις κάτι επιπλέον να προσφέρεις; Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μένα! Ένιωσα πως αν συνέχιζα, θα αποτελούσα βάρος για την εκπομπή. Δεν θα συνέβαλα στην πρόοδό της. Πήρα αυτή την απόφαση χωρίς να έχω εξασφαλισμένη επαγγελματική ασφάλεια!», είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο στην Ελένη Μενεγάκη, για την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις