Τρίτη, 10 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας: «Δεν μας έχει απασχολήσει ξανά το θέμα του Πετρούσεφ» είπε ο βοηθός του Σφαιρόπουλου

Ερυθρός Αστέρας: «Δεν μας έχει απασχολήσει ξανά το θέμα του Πετρούσεφ» είπε ο βοηθός του Σφαιρόπουλου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ φαίνεται ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ερυθρό Αστέρα, Βασίλης Γεραγωτέλλης εξήγησε ότι μετά το καλοκαίρι, ο παίκτης δεν βρίσκεται στο προσκήνιο της σερβικής ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να αποκτήσει τον Φιλίπ Πετρούσεφ μετά την επιστροφή του Σάσα Βεζένοφ στον Ολυμπιακό, αλλά όπως τόνισε και ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” για να μετακομίσει στη Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο βοηθός του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, δήλωσε στο wed radio της ΕΟΚ, τα εξής: “Ουσιαστικά μάς απασχόλησε το καλοκαίρι όταν “χτίζαμε” το ρόστερ. Από ‘κει και πέρα, απ’ τη στιγμή που δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” να έρθει σε εμάς, είτε κανονικά είτε ως δανεικός, δεν μας έχει ξαναπασχολήσει το θέμα. Θεωρούμε πως είναι κάτι το οποίο αν συνέβαινε θα ήταν μια επιπλέον προσθήκη και επιλογή. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα να είναι έτοιμη χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας καθόλου το θέμα Πετρούσεβ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις