Τετάρτη, 11 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Μαρία Ιωαννίδου: Αυτό δεν το συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου

Μαρία Ιωαννίδου: Αυτό δεν το συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου

“Μη φύγεις, μου έλεγε η μητέρα μου γιατί ήξερε ότι την επόμενη στιγμή θα πεθάνει” εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τον μεγάλο της καημό από τον θάνατο της μητέρας της αλλά και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι σε παράσταση που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

«Δεν συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου ότι πέθαινε η μαμά μου από καρκίνο και ήμουν στο νοσοκομείο, ουφ… «Μη φύγεις» μου έλεγε γιατί ήξερε ότι την επόμενη στιγμή θα πεθάνει. Και εγώ έφυγε γιατί μου έλεγε ο Σειληνός «έλα, έχει έρθει στο θέατρο η Μελίνα Μερκούρη». Ε και;» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η γνωστή χορεύτρια στη συνέντευξη της.

«Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;».

Παράλληλα, σε άλλος σημείο, η Μαρία Ιωαννίδου εξήγησε πως «οι καλλιτέχνες δεν έχουν ηλικία! Ας πούμε μπορώ να παίξω μια σαραντάρα, είμαι σχετικά νέα. Μια νέα γυναίκα, μεσήλιξ. Είμαι από 60 και πάνω… Και, και, και δεν λέμε».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις