Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν η καλύτερη επίδοσή μου σε debate ενώ ήμουν ένας εναντίον τριών»

Ντόναλντ Τραμπ: «Ήταν η καλύτερη επίδοσή μου σε debate ενώ ήμουν ένας εναντίον τριών»
REUTERS

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε η επίδοσή του στο χτεσινό (10.09.2024) debate, στο οποίο αναμετρήθηκε με την Δημοκρατική αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, ήταν η καλύτερη που σημείωσε ποτέ σε τηλεμαχία.

Μετά τέλος της τηλεμαχίας με την Κάμαλα Χάρις, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε μία ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) αναφέροντας ότι ήταν η καλύτερή του επίδοση σε debate.

«Πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο μου ντιμπέιτ (…) ακόμη περισσότερο διότι ήταν τρεις εναντίον ενός!», ανέφερε.

Ο ίδιος μάλιστα, κατηγόρησε τους δύο συντονιστές του καναλιού ABC ότι δεν φάνηκαν αμερόληπτοι και πως επέλεξαν πλευρά, αυτήν της Κάμαλα Χάρις.

Αυτή ήταν η έβδομη τηλεμαχία στην οποία πήρε μέρος ο Ντόναλντ Τραμπ. Η προηγούμενη έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στην οποία είχε αντίπαλο τον Τζο Μπάιντεν.

Η Κάμαλα Χάρις πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα δεύτερη τηλεμαχία, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της εκστρατείας της.

Επικρίνοντας την εμφάνιση του πρώην προέδρου, η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία της κυρίας Χάρις διαβεβαίωσε: «Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερο (τηλεοπτικό) ντιμπέιτ. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;»

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει αυτό δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις