Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής βρίσκονται σε σχέση, με την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοινές εξορμήσεις τους.

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν, όπως αποκαλύπτει άτομο, από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Η σχέση του ζευγαριού μετράει λίγους μήνες, ωστόσο οι δυο τους φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν μαζί τα επόμενα βήματα. Όλα αυτά λίγο πριν η Κατερίνα Καινούργιου ξεκινήσει την τηλεοπτική εκπομπή της, στο Alpha, με τον ανταγωνισμό φέτος να είναι «σκληρότερος» από ποτέ στην πρωινή ζώνη.

Το ζευγάρι είναι όπως φαίνεται φουλ ερωτευμένο και δεν τον κρύβει, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποίησαν πολλές εξορμήσεις, έχοντας ως βάση τους την Πάρο, όπου δραστηριοποιείται ο 35χρονος επιχειρηματίας.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής (06-09-2024) ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!, εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι στον πεζόδρομο της Χάρητος, λίγα μέτρα μακριά από το πετυχημένο εστιατόριό του, το Forte.

«Είναι το μέρος που τους έφερε πιο κοντά, καθώς εκεί γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι», αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 4 μήνες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ράπτη, μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Επειδή και οι δύο εργάζονται πολλές ώρες. η συγκατοίκηση είναι κάτι που το θέλουν πολύ, ώστε να περνάνε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Στα τέλη Αυγούστου, ο σύντροφος της παρουσιάστριας μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι τους, στην Ισπανία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Μάλιστα την Τετάρτη 28 Αυγούστου του 2024 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δείπνησαν σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια, το Arzak που είναι μάλιστα βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις