Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Θεοδώρα Τζάκρη: Οι 87 «γκρέμισαν» τον Τσίπρα και τώρα τον Κασσελάκη – Ο Πολάκης συντάχθηκε με αυτούς που ήθελαν τη διαγραφή του

Θεοδώρα Τζάκρη: Οι 87 «γκρέμισαν» τον Τσίπρα και τώρα τον Κασσελάκη – Ο Πολάκης συντάχθηκε με αυτούς που ήθελαν τη διαγραφή του

Στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη παρείχε η Θεοδώρα Τζάκρη, «καρφώνοντας» τους «87».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (11.09.24) κι αναφερόμενη στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε πως θα στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη, αν ο ίδιος κατέβει ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι πρέπει να είναι και πάλι υποψήφιος… αν το κάνει, θα τον στηρίξω», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξαπέλυσε «πυρά» κατά των «87», τονίζοντας ότι «γκρέμισαν» τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα και τον Κασσελάκη.

Η ίδια χαρακτήρισε δε «ερμαφρόδιτη» τη διαδικασία της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, για να χειραγωγηθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, άφησε αιχμές και κατά του Παύλου Πολάκη, λέγοντας πως συντάχθηκε με εκείνους που ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα, ενώ έκανε λόγο για «προβοκάτσια» όσον αφορά στα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Εγώ πρότεινα συνέδριο στις 6 Οκτωβρίου με τους εκλεγμένους σύνεδρους του Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει λόγος να υποβληθούμε σε νέα έξοδα και νέα διαδικασία. Υπάρχει κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης, αν αργήσει η εκλογή νέου προέδρου» είπε ακόμη η ίδια, αναφερόμενη στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που κατέληξε σε συμφωνία για το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μία τον Φεβρουάριο και μία στο καταστατικό συνέδριο προσπάθησε ο Στέφανος Κασσελάκης να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από την εσωστρέφεια. Για μια ακόμη φορά όμως μια γραφειοκρατία που είναι ίδια με αυτή που γκρέμισε τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα λέγονται 87,90, 100, αξιοποιώντας έναν συσχετισμό στην Κεντρική Επιτροπή που δεν έχει ενσωματώσει τον συσχετισμό Κασσελάκη καθώς είχε εκλεγεί το 2019, ακύρωσε το άλμα προς τα μπροστά και αντί να επιμένει στην αλλαγή Μητσοτάκη επέμεινε στην αλλαγή Κασσελάκη», δήλωσε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις